Monday, July 11, 2011

He Left Us...

hari jumaat lalu 8.7.11 my husband start keje setelah hampir 2 bulan bercuti kat rumah..bercuti dgn gaji (gaji pokok je la) mcm die plak bersalin dpt cuti 2 bulan..tu kebetulan je keje tgh shutdown pastu delay lak..dptla cuti..berbaloi la sbb time aku ngndung dulu..husband xde tau..sebulan balik skali je..sadis2..ngndung anak first lak tu husband xde disisi..gi checkup sorang2..tgh org sebelah ade husben die teman..rs nk nangis je time tu..doktor pn tanye..mane husband awk? dua kali checkup die tanye camtu..huwaaaaaa...dah nangis dalam hati..tapi syukur Alhamdulillah..He got chance to spend time with us for 46 days..

yang sbenarnye aku nk cte ni..Qairina dah pandai miss her papa..mlm lepas berpisah kat airport kuantan tu..Qairina tdo x lena..asyik terjaga je sejam skali..huhu..keesokannye pn..die tdo sbelah pg skejap je..pastu asyik nangis nada sedih je..mulut die asyik jebik je kesedihan..tokmi ckp budak ni rindu kat papa die ni..emosi qairina x stabil..huhu..siannye..x sangka baru usia 46 hari dah pandai rindu2..mestila kn?mesti la die rindu papa die tu..keesokannya barula qairina ok..


jom layan gamba2 kami yang kerinduan papa..hihihi..

No comments:

Post a Comment