Tuesday, January 17, 2012

bosey dop tahu nok wat gapo

kalu ado kijo merungut bz..xdop kijo bosey la plop..serbo dop keno..rindu wes ke budok kecik ni.

teke ape perubahan kat dhiya tu?ape?makin comel? tu semestinye la..like mother like doter la (mula la tue..) mane ade ibu di dunia ni ckp anak mereka x comel kn?

psl balik taya cina dah selesai mslh..nmpknye mama n dhiya dpt cuti bersama papa..papa x jadi gi miri.. :)

tgk gmba ni mesti tau kn ape perubahan dhiya

rambut depan dah pendek..nekmi potong mase balik kuantan hari tu

bosan kalo sgt xde keje..haihhh..so ape yg dibuat oleh mama ira?


dah mula la tu mengambik gamba posing sendiri ambik sendiri..hahaha.dah la muka seposen..muka x pakai makeup lnsung even compact powder pun..lipstick nipis je la sbb nk posing..lain benar la ng gamba2 lame mase kat ofis lame dulu..mase anak dara dulu2.uih jgn tatau dari zaman anak dara dulu lagi tau ada gmba posing sorang2 ambik gmba sendiri..nt la kalo ade i upload..leh la dhiya tgk gmba mama die ni kn..huk3

yg ni pucat lesi without lipstick..skang ni dah mls nk beriya2 makeup..tp minat tu mmgla ade lagi..suko cewi suko jangok..hehe tp skang dah malu la nk mekap cam dulu tu nt tekejut plak sume yg ade dlm bangunan ni..hahaha..


hari2 duk ngadap pc ni..screen die besar tau..pc baru ni seusia ng first day i kat sini..i like u mr.pc


tiap2 hari mesti ade mknan kunyah2..ni beli mase lunch td.from cosway 2 paket 3 ringgit only.penghabisan stok.. owh nk survey2 hotel kat jb ni..jumpe lg.bye.
Published with Blogger-droid v1.7.4

No comments:

Post a Comment