Thursday, January 19, 2012

Cherish the moment becoming mother~

byk saat2 indah yang tidak dapat dilupakan..betapa indahnya perasaan untuk bergelar ibu..nape tetibe rindu zaman preggy lak nieh?biasela pompuan kn..sape2 pn akan rase mcam tu kowt..walaupun mase imengandung hidup penuh tragis..byk cabaran..erkss?..itu malas nk diceritakan..biarlah disimpan sahaja..skejap je mase berlalu..dhiya qairina dah nak masuk 8 bulan pon..korek2 gamba yang x seberapa ada mase ngandung dulu..selama 9 bulan tu i x suka ambik gamba, x suke mekup, muka x berseri lansung...org ckp kalo  ngandung anak pompuan mak die hilang seri sebab seri tu turun ke anak...anak perempuan ambik seri maknye..betul ke yek?xpela btul ke tidak ke...itu hanyalah bualan org tua2..tapi kn satu benda ngomelan org tua2 yang i x berapa percaya rupanya betul2 berlaku..mase mengandung dulu byk benda yang nak makan tak tercapai hasrat..bila lahir baby i asyik meleleh air liur..baju basah je kat dada..
lets the strory begins...


mase ni dalam 3 bulan lebih gi jln2 kat melaka tapi i not enjoy that moment sbb bdn penat pastu kepala pun pening sbb last minit, unplanned, cari hotel bukan main susah lg nk dpt..

dah nak masuk 5 bulan.. gi jalan2 bukit tinggi
mmg jenis perut besar last timbang before besalin naik hampir 20kg..doktor pn marah takut baby besar 
peace mummy to be ;)
posing pn malas je
hari pertunangan one of delima member
finally shes getting married this weekend ;)

ni masa wedding day cousin hubby dah 8 bulan

masa dalam pantang muka memang pucat lesi
kat klia after two months dah naik flite
dlm tren otw ke airport
kenduri cousin hubby lepas raya
mek puting..huhuhu ;)
jalan2 kat klcc
jalan2 kat OU testing stroller
nak gi mid valley..dah besar kn dhiya...
dhiya bergaya dgn spek itam
saat2 ni mmg indah..diabadikan dalam blog untuk kenangan ;)

No comments:

Post a Comment