Thursday, January 12, 2012

Nostalgia my Big Day

pejam  celik pejam celik dah setahun stgh saya kawin..Tetiba rasa nak tgk balik gmba2 lame. gmbar kawin ke..gmbar tgh bercinta dulu dulu ke..bagus ekceli kalo recall balik memori2 indah ni...sbb dpt mengeratkn kasih syg suami isteri..tul x?mugkin ramai kalo jumpe saya tgh sorang2 tak sangka sy ni dah kawin dan ada ank satu...so ape2 pn the first thing i akan bgtau or bg hint awl2 i dah kawin..xsuke la ade org ngorat.geli gituw,,.huhu..harap2 awk pn same ye mr. hubby..since kite ni long distance relationship..trust ecah other the most important..meh tgk gmbr2 kat bwh ni,,,majlis i ni xdelah segah mcm org2 lain..bajet x bape ade..so buat yg termampu ajelah..

 bertunang.. 20 March 2010

malu tersipu sipu

tu adik i dr syuhada to be

nikah....18 June 2010

nikah kat rumah nenek i kat pasir mas...dah slamat jd isteri org dgn sekali lafaz

Majlis resepsi perempuan 31 July 2010



dapat gak merasa naik pelamin..skali seunur hidup ni..


























































































pose from pengantin perempuan

 majlis kesyukuran sambut menantu 07 Ogos 2010

danish rifaie budak comel ni dah jadi anak sedaraku ;)

 outdoor photoshoot





together forever
semua ni i makeup sendiri je.so kalo x lawa pn i x marah..hehe...hurmm...yang ni jelah dulu..gamba2  famili and famili in law dan kwn2 tersayang akan diuplod next entry..nite!

No comments:

Post a Comment