Thursday, February 23, 2012

ice skatting story

minggu lepas hari acik dtg kl sbb dia ada exhibition kat pwtc psl projek die..my adik ni no 3..produk mrsm jugak..hihihi..tahniah dpt gold medal..proud of you..klong doakan kakchik berjaya dunia akhirat
so wiken tu ambik die bwk jalan2 sunway pyramid.. i pun sbenarnye dah lame x kesini..last dtg sini masa zaman bujang..tu pun dgn kwn kalo x silap..back to story

makan makan

nape dya cium mama lame2 ni?

makchik yg nak sgt jumpa dhiya

skarang ni  dya dah xnak pandang camera bila ambil gambar

dah tua2 baru nk main ais skatting..owh u should try it!
ni la first time try main ais skatting..duk tepi je..pegang dinding x lepas..satu round pn x habis..suku je kut..hik3..susahnyeeee..i mmg x reti and surrender..kalo nk main ni baik duk sini seharian main puas2..jgn lupa bwk glove and stokin sendiri ye..mesti pakai baju lengan panjang and suar panjang yang tebal2..as protection sekiranya jatuh kulit xdela tergesel dgn ais..ade yang jatuh memang luka berdarah kulit..lagi la i takut..huhu..rasa nk gi prektis main ni smpai pandai..budak kecik pun pandai main :( camane mama nak ajar dya main ice skatting ni nnt..

kak chik ni walaupun first time dah pandai and terre..cayalah
habis babak ni..smbung babak lain pulak..jalan2 ambil angin time~

pemandangan x berapa nak cantik
me!

nampak x kulit i yg glowing gitu hasil penggunaan everlynn skincare
http://www.everlynnira.blogspot.com/
itu sajalah kisah saya pada kali ini..lots of love -ira-

No comments:

Post a Comment