Wednesday, February 22, 2012

lagi cuti cuti malaysia

11.02.2012 - Sabtu

saje terasa nk bersantai pada hujung minggu sesambil menghadiri wedding member of delima fren di negeri sembilan..so PD here i come!!!
enjoy dhiya first swimming training
at swimming pool thistle hotel 

dhiya dah x sabar nak gi mandi.mata .duk tgk kat kolam je
mase ni takut2 lagi
time ni plak die dah nak terjun dalam air..berani sgt la pulak
 kolam hotel ni kapasiti besar..so selesa lah dhiya x puas mandi..tapi x bagi mandi lama sgt..blaja2 je dulu ye syg..

jalan2 kat pantai hotel..best sbb ada privacy

ptgnya pula gi jalan2 kat teluk kemang..pantai yang memang ramai orang..makan2 di gerai2 kat sini
so picture of the day...


dhiya & mama kat teluk kemang
keesokannya pegi wedding ija..dah selamat..tgl lg sorang je...smoga yang lg sorang ni dipertemukan jodoh yang baik..enjoy zaman bujang dulu puas2..huhu..i miss zaman bujang i..

tgh tunggu pengantin siap

ija yang sgt gojes
delima dah jadi 10..happpyyyyy
thats all ;)

No comments:

Post a Comment