Thursday, March 29, 2012

eh biijiiiiiiii dgn perihal kehidupan

kemana saya?ada.ada.cuma kebelakangan ini sy,anak,suami tidak sihat..demam batuk dan sesema..sy plak sentiasa penat.hari2 keje kul 7 baru smpai rumah tu pun jika sy rushing balik..ish2 sentiasa biijiii hal duniawi.bila nk buat bekalan untuk akhirat?peringantan untuk diri sendiri..dah lama x update gambar princess sy yg kiut miut tu.jom tgk..zasss.

ni bergambar kat masjid putrajaya.pada awlnya nak pegi hot air ballon.tapi give up sebab ramai sgt and jalan jemmmm.nanti dhiya dah pandai jalan mama n papa nk pimpin tgn dhiya jalan2 kat sini..

kalo ade gamba dgn mama mesti ada gamba dgn papa jugak.sayang mama x bwk digicam mama.ambik dgn enset je..

ni excited sgt dgn tiles and marbles yg berkilat ni kn.maklumlah kat rumah ade tikar getah je.

sapela yg wat ngenat kat anak mama ni.disebabkan dhiya takut belon..belon tu diletakkan dlm perut dya..iskh2..

ni pun nk mkn jugak..semek ni...memang kene sentiasa dalam pengawasan.mata xleh lepas dari tgk dia..anak mama ni buas sket :p

tgk tiiibiiii..fav show...azan..

dah 10 bulan ni sume dah pandai..pandai bangun..dah pndai nk lepas tgn lak tu..pndai duduk.pandai merangkak..yg ni jarang sgt dpt tgk..pandai tepuk..pndai cabut pengikat rambut mama.pastu gelak..pndai main berebut puting..pastu gelak bila cabut puting dari mulut mama..hehehe..dah tumbuh gigi tau..dan paling best pandai pgl mamamamama..dgn lebih jelas!

mama doakan dhiya qairina sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik,dimurahkan rezki,berjaya dunia akhirat,smoga jadi seorang yang solehah ye anak mama..dhiya qairina..anak mama..amanah dunia dan akhirat mama..ujian dan pinjaman untuk mama..mama akan sentiasa kuat untuk anak mama..
Published with Blogger-droid v1.7.4

No comments:

Post a Comment