Thursday, May 24, 2012

Selamat Hari Lahir Pertama my princess

Selamat Hari Lahir anak sulong mama Dhiya Qairina binti Ahmad Fadhli..doa mama untuk anak mama smoga menjadi anak yang solehah berjaya di dunia dan di akhirat..smoga dikurniakan kesihatan yang baik oleh Allah s.w.t smoga dimurahkan rezeki yang baik..smoga mendapat kebahagiaan dunia dan akhirat..mama tidak mengharapkan balasan dari kamu...cuma mama ingin mendidik kamu menjadi seorang hamba Allah yang berjaya di dunia dan di akhirat..kerana itu adalah amanah Allah kepada mama..amin ;)

sekejapnye dah setahun..pejam celik pejam celik dah setahun..dah lame x update entry tp sbb hari ni adalah birthday dhiya...mama update jugak blog ni..mama beli ape yek hadiah untuk dhiya?jeng3..
hihihi..meh kite tgk..


*
*
*

tadaaa!

hehe...dah name pun anak dara..mamanye teringin mk belikan gelang kaki ni..so skang ni lengkaplah sket2 serba berdiri tu..hihikhik..papa pulak kata.."nape x beli dua2 belah.cantik sket."...."amboi..awk la plak beli sebelah lagi"..terus diam..xdek birthday party pun untuk fisrt year ni..xpelah..kalo buat pun bukan faham lagi..tgu la besar sket kite buat ye syg..baru best!hehe..nt kite gi celebrate makan kek wiken ni..mama dah beli hadiah so papa la banje pulak..

mari tgk gmba2 dhiya...



update progress dhiya yg terkini...
dhiya skang sgtlah lasak..proses learning x berenti slagi mata tu tebukak..diam bila tdo je..selain dari tu begerak x benti..ni bukan mamannye je yg cakap..pengasuh pun dah komplen mcm ni kat mama..x larat opah!suke sgt tgk baby tv..lg suke tgk dekat dpn tv btul2..asik nk bgn je..dah mula lepas2 tgn..tp jatuh...dah x bleh duk walker sbb panjat kuar..pernah jatuh sekali seb baik x benjol...dah pandai kuar buai sndiri..tepuk tgn bila hepi..bye2 bile org bye2 tp tgk org jugak die nk bye2..haish..

walaupun dah setahun..mama masih anggap kamu ni baby.."awk ni baby lg..baby besar" dulu mcm tulang burung..skang mcm tulang ayam..tp walaupun kuat makan badan menten 8kg jer..slim n tinggi mcm mama ;p