Thursday, October 25, 2012

hari dah semakin dekat...

dah nk nak masuk 36 weeks..tapi satu benda pn x packing lagi..kalo lah emergency mase tu kut terhegeh baru nk packing baby& mama backpack tuk ke hospital..

set berpantang pn belom beli..breast pump pun x beli lagi..

esok raya haji..ni first raya haji kami dapat raya bersama2..tp ntah..still xde mood..hari ni hari khamis ofis dan jalan dah lengang..sy still keje..cuti jumaat sabtu ahad je..mlm ni or pagi raya baru balik kut..qairina baru baik demam..mmg penat sgt sepanjang mgu bila anak demam sbb sy x leh tdo mlm..kene jaga suhu..hanya tido-tido ayam jer..balik raya ni balik untuk rehatkan badan..kalo my gynea kat kuantan specialist hospital bukak klinik sabtu ni ingat nk buat checkup 36 weeks truslah..

oh ye..sy sentap sgt..ntahlah..xtaula nk ckp..nk luah pn x bleh..ok lah it about..let me just say the word is 'rude'..jgnla buat benda2 or layan sy dgn 'rude'..ye mmg sy sensetif sbb sy ade hati dan perasaan..tambah2 dgn keadaan sy skang ni tlgla consider sket ..sy tahu i'm not good enough...

No comments:

Post a Comment