Wednesday, October 3, 2012

update

lamenye x bukak blog..just quick update..i'm 33 weeks now..duk baik2 ye syg kat dlm perut mama tu..be a good baby mcm kakak..kakak?janggal sbb mama pgl qairina 'adik' hehe..nt baby mama second lahir adik jadi kakak la...owh before terlupa..nk buat list to do sket

1. packing bag bersalin
2. kemas baju2 yg xnak pakai

sket je kan?tapi nk buatnye punyelah payah dgn budak kecik little monster ni kat rumah time wiken x leh buat ape duk melayan kerenah die jer..tapi backpack tu wajib buat dah..harap2 baby kuar middle november ye syg..tgu mama balik kuantan dulu..mama sorang2 je ng kakak kat kl ni..papa xde sbb keje..huk3..harap2 papa dpt balik tgk adik lahir ke dunia ni..tapi mama sentiasa ready kemungkinan papa xdpt balik..ya Allah aturkanlah yang terbaik dan permudahkanlah urusan ku..amin..


No comments:

Post a Comment