Wednesday, December 12, 2012

Layan...Meroyan..Berpantang

meroyan?mintak jauhla tgh2 pantang ni..ni bukan meroyan ape..meroyan dgn cerita adam hawa skang ni..so sweet watak adam mukhriz tu..haih..hmmm...mula2 dulu x layan sbb kul 10 tu dah mengantuk..dah selamat tdo dgn dhiya qairina..yg bleh terlayan tu bila tgk siaran ulangan hari ahad tu mase papa dah start cuti...actually x minat sgt pn dgn nadiya nisaa tu..layan aaron aziz jer tu yg sangkut...hik3..bila dah balik cuti nk bersalin kat kuantan xde chanel 134 pn..so kene download ler..

tgh2 berpantang sempat gak melayan walaupun bz..bz dgn arissa sofea yg meragam..xnk duk bawah lansung..dah nyenyak tertdo pon letak bawah die akan jaga jugak lepas 2 minit..buai lah jawabnye...tu pun still terjaga bila letak dlm buai..menyusu pun kuat sgt..then nk melekat je..ni duk menulis pun tgn hayun buai..kuat nangis..harap2 lepas pantang ni perangai arissa sofea bertukar jadi baik ye..sama la mcm kakaknye dulu..cuma adik die  lagi kuat nangis..manje..

org lain berpantang anak tdo jer..so si ibu sempat nk buat mcm2.. bertungku..bertanggas..lulur..mandi dgn senang hati..tp mama x menyempat ada jer gangguan..duhai anak..huhu.. memang x sempat nk berpantang dgn sempurna..ye la keje2 basic yg lain lagi..basuh..jemur..lipat baju terkejar2..mmg sy kene buat sendiri..xde org jaga sy berpantang..umi di kedai..tu pun umi dah tlg juga saya mandikan sofea..jaga qairina..tugas jaga qairina diberi sepenuhnye kpd papa..nmpaknye x pantang btul2 la jugak mama kali ni..tungku ntah ke mana..stokin pn ntah kemana..bengkung ntah kemana..haha..mcm mana mama nk kurus mcm sedia kala.owh i want 27in size back!!

owh yea..sempat gak melayan twilight breaking dawn part 2..best2..happy ending bella n edward..
owh edward cullen..suruh gak papa beli cd sbb nk sgt tgk finale twilight..nk tgk lagenda budak setan 2 x tercapai lg..tunggu balik kl la kot..x sbrnye nk habis pantang..nk balik kl dan mulakan kehidupan dgn rutin harian disana..dah kebosanan..huhu..ye lah walaupun nt terpaksa jaga dua org babies seorang diri bila papa dah keje nanti..saya x kisah pun..sbb mmg jenis sy kut..dah biasa independent sy jenis x suka menyusahkan sesape..sy lg suka menjalani kehidupan sy sendiri..xnakla balik kampung keje kat kampung duduk ng parents..saya lebih selesa sendiri..

next..istanbul aku datang..pun best jugak..cerita die lain dari yang lain..lisa surihani antara my fav..cuma lakonan tomok x brape menjadi..kaku sket..wah2 byk btul layan cerita..hik3..dah2..meh layan gamba2 arissa sofea..kakak dhiya qairina bagi chance kat adik enterframe kat blog mama ok!










arissa sofea ni ikut mama..mata..mulut..telinga..tapi tang kulit nak kata ikut kulit mama pun tak..ikut kulit papa jauh sekali..ikut kulit tokmi kut..xpelah dik..adik sihat walafiat dan sempurna kejadian..alhamdulillah ;) nanti besar cerahlah tue...

No comments:

Post a Comment