Thursday, April 19, 2012

mimpi pelik

dua hari yg lepas..knape aku mimpi mcm ni ye..dlm satu majlis..mimpi kerabat raja lelaki yg mempunyai seorang anak perempuan yg dibawa ke majlis itu..dan aku hanyalah insan biasa yg take care that little princess..hmmm kenapah??adakah aku akan mendapat anak perempuan kedua selepas ini?jeng3..suspen tul ng mimpi pelik ni..

kat mana dhiya qairina and my husben dlm mimpi ni???

kene ubah mimpi tu..kan best kalau kerabat raja lelaki tu adalah my husben..
dan little princess yg aku duk cara kat majlis tu adalah dhiya qairina..
aku??aku mestilah bukan rakyat biasa tapi permaisuri..hahahahaha

bye ;p

Tuesday, April 10, 2012

ujian allah

saat ini sy btul2 diuji alah..tapi sapelah sy untuk mempertikaikan ape yg telah tesurat di azali...kene terima dan redha ketentuan ilahi barulah hati tenang..walaupun bila memikirkannya air mata tumpah juga..ya allah aku terima ujian mu..aku insan terpilih untuk ujianmu..ya allah selamatkanlah dan permudahkanlah segala urusan itu..amin
Published with Blogger-droid v1.7.4